I. Capri Country Fesztivál

A Capri Countrynál 2014 őszétől azon dolgoznak az alapítók, hogy minél szélesebb körben megismertessék a jó amerikai és magyar country zenéket a hazai lakossággal és népszerűsítsék az itteni country együtteseket. Koncert- és buliajánlókkal, fotókkal, videókkal is igyekeznek felpezsdíteni a hazai country zenei életet.

A Capri Country szervezői úgy érezték, hogy eljött az ideje, hogy egy hatalmas 2 napos country fesztivált szervezzenek! 2016. július 15-16. között 6 szuper magyar zenekar muzsikája mellett sok linedance is vár mindenkire a budapesti Legenda Sörfőzde Centerben!

A rendezvényen kapható lesz többféle finom házi sör, whiskey és más röviditalok – na jó, üdítők is. Ezen kívül ízletes ételekből is tud majd mindenki csemegézni. Szóval lesz minden jó, ami egy igazi country fesztiválhoz kell!

Kedves Cowgirlök és Cowboyok! Gyertek, hozzátok a barátaitokat, a western kalapotokat, csizmátokat, és kapcsolódjatok ki velünk ezen a remek 2 napos nyári fesztiválon! Nagyszerű és változatos country dalok, sok tánc plusz vidám hangulat lesz a CCF-en, ezt garantáljuk!

Az OKLAHOMA COUNTRY BAND a szombati napon 21.00 órától lesz látható és hallható. Mindenki jöjjön, aki tud, szeretettel várjuk!


Válaszol

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


8 × hét =

comments-bottom