Alternative content

Hírek

Jel

bottom

Kedves Közönségünk, Tisztelt Publikum!

Az OKLAHOMA COUNTRY BAND “eltűnése” után “előbújt” búvóhelyéről és tervei szerint elképesztő munkába veti magát!  :-) A 2018-as évben, megújult műsorral, jobbnál jobb dalokkal és több meglepetéssel jelentkezik a csapat!

HAJRÁ!

Mértékadó Nők

bottom

Tisztelt Közönségünk!

Hangolódsz már az 5. mÉrtékadó Bálra?

Október 14-én este, igazi country hangulatban ünnepljük a Társaság alakulásának ötödik évfordulóját. Az egész estés zenét az OKLAHOMA COUNTRY BAND szolgáltatja!

Az elmúlt évekhez hasonlóan az este teljes tombolabevételét most is jótékony célra ajánlják fel - ismét három tehetséges gyermekcsoportot támogatunk!

Olvasd el a részleteket honlapunkon, és tarts velünk jövő szombaton!
http://mertekadonok.hu/merte…/tamogatott-tanccsoportok-2017/

Jegyek kaphatóan a mÉrtékadó Nőknél és a Fortuna Jegyirodában, a Szent Borbála téren.

Freddie Mercury emlékest a Vértes Agórájában

bottom

Vértes Agorája és a Peron Music Alapítvány három éve új programot indított, amelynek középpontjában a nagy zenei legendák és alkotásaik állnak. Első alkalommal a Nirvana énekese Kurt Cobain került a fókuszba, majd tavaly egy emlékezetes John Lennon emlékkoncertre került sor. Minden alkalommal elsősorban a helyi előadók vállalkoztak arra, hogy a legendák dalai újra feléledjenek.

A legendás előadó dalait a tatabányai OKLAHOMA COUNTRY BAND a Black Jack zenekar, valamint a Pure Basic zenekar adja elő. A monumentális felépítésű dalokban szerepet vállal Szeimann Zsuzsanna vezényletével az Árpád Gimnázium Kórusa és a Bárdos Lajos Vegyeskar. Ez alkalommal Pintácsi Viktória és Krisz Rudolf is a színpadra lép a csodás dalok tolmácsolására.
Freddie Mercury a Queen zenekarral 30 éve lépett fel Budapesten, ezen kívül születésének 70. évfordulója is apropó az eseményhez. A Magyar Queen Rajongók Klubja a rendezvény partnereként emlékkiállítást is rendez a Vértes Agorájában, Andrásfáy Endre elnök, klubvezető pedig a dalokhoz fűz majd történeteket az emlékkoncerten.

Helyszín: 2800 Tatabánya, A Vértes Agorája, Szent Borbála tér 1.

Időpont: 2016. október 14., péntek, 19:00 óra!

Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál

bottom

A tatai Öreg-tó partján, a Kastélykertben elevenedik meg az ősz egyik legfinomabb ízekkel kecsegtető rendezvénye. Az ország minden pontjáról idesereglő halfőző mesterek a régiókra jellemző halászlevekkel várják az érdeklődőket. A jó halászlé után kiváló és különleges halfogások készülnek, melyek kísérői a friss és üde neszmélyi borok lesznek, a helyi borászok autentikus kínálásával.

A rendezvény azonban nem csak a gasztronómiáról szól. Az izgalmas ismeretterjesztő programok, a kitűnő étkek és borok után a szórakozás sem maradhat el. Változatos színpadi programok, hangulatos koncertek között lesz látható és hallható az OKLAHOMA COUNTRY BAND koncertje is, 2016.10.15 én szombaton este 20.00 órától.

Mindenkit szeretettel várunk!

Császár + morzsa = Császármorzsa

bottom

Ismét Császármorzsa fesztivál Henryx City-ben, 2016.08.27-én!
Az Oklahoma Country Band koncertje (cca 15.00 óra) mellett lesznek bizony vidám vetèlkedök, egyéb koncertek, finomabbnál finomabb ételek és az elmaradhatatlan Western-Show!
Belèpö. 1000 ft

Figyelem !!!!!!! Keressük Henryxcity legjobb morzsakèszitöjèt !!! Nevezés a helyszínen!

Mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk!