Freddie Mercury emlékest a Vértes Agórájában

Vértes Agorája és a Peron Music Alapítvány három éve új programot indított, amelynek középpontjában a nagy zenei legendák és alkotásaik állnak. Első alkalommal a Nirvana énekese Kurt Cobain került a fókuszba, majd tavaly egy emlékezetes John Lennon emlékkoncertre került sor. Minden alkalommal elsősorban a helyi előadók vállalkoztak arra, hogy a legendák dalai újra feléledjenek.

A legendás előadó dalait a tatabányai OKLAHOMA COUNTRY BAND a Black Jack zenekar, valamint a Pure Basic zenekar adja elő. A monumentális felépítésű dalokban szerepet vállal Szeimann Zsuzsanna vezényletével az Árpád Gimnázium Kórusa és a Bárdos Lajos Vegyeskar. Ez alkalommal Pintácsi Viktória és Krisz Rudolf is a színpadra lép a csodás dalok tolmácsolására.
Freddie Mercury a Queen zenekarral 30 éve lépett fel Budapesten, ezen kívül születésének 70. évfordulója is apropó az eseményhez. A Magyar Queen Rajongók Klubja a rendezvény partnereként emlékkiállítást is rendez a Vértes Agorájában, Andrásfáy Endre elnök, klubvezető pedig a dalokhoz fűz majd történeteket az emlékkoncerten.

Helyszín: 2800 Tatabánya, A Vértes Agorája, Szent Borbála tér 1.

Időpont: 2016. október 14., péntek, 19:00 óra!


Válaszol

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


1 × egy =

comments-bottom