Zenekar

Gurdon Ferenc – dob, kiegészítõk

Gondolkodni próbálok… Feladom, a datálás nem megy. Szóval valahol 93-94 tájékán fogtam elõször dobverõt a kezembe. Ja nem, akkor alakult a Narancsvirág.

Koródi Csaba – billentyûs hangszerek, kiegészítõk

Billentyûsként szinte törvényszerû, hogy egy kicsit gépiesebb zenei világból érkeztem az együttesbe. A zenével elõször 1988 környékén kerültem kapcsolatba.

Kocsis Melinda – hegedû, vokál

A húrok közé 1984-ben csaptam elõször, miután Ili néni az ének-tagozatos iskola tanulói közé válogatott, felfedezve “tehetségemet”:-).

Kocsis Tibor – ének, akusztikus gitár

1989-ben kezdtem gitározni egy Cremona akusztikus gitáron. (Melódia húrokkal!) Az egyik régi cimborámmal, Ongrády Janival kisvártatva megalapítottuk a Zsák Folk Country duót, a nagy példaképünk a 100 Folk Celsius minden zenei rezdülését szem elõtt tartva

Számvéber Tamás – szólógitár

Az elsõ találkozásom egy gitárral 1992-ben volt, de mivel azt se tudtam, hogy hogyan kell megfogni, nem éreztem úgy, hogy nekem gitároznom kellene. Aztán pár hét múlva a nagybátyámnál találtam egy teljesen kibelezett basszusgitárt, amin már csak 2 húr lifegett úgy tessék-lássék módon, és pusztán emlékezetbõl sikerült eljátszanom a Hull a pelyhest.